Word een Washer

Heb je een passie voor auto's en wil je graag een centje bijverdienen? Ben je een student en vind je het leuk om wagens te doen blinken? Ontdek dan op deze pagina waarom Get A Wash de perfecte werkplek voor jou is!

What to expect

Get A Wash is voortdurend op zoek naar nieuwe washers. Lees hier wat het inhoudt om washer te zijn en wat er jou te wachten staat. ( A lot of fun)

Student

Om washer te kunnen worden bij Get A Wash moet je student zijn. Studeer jij dus aan een hogeschool/universiteit, lees dan zeker verder!

Beschikbaarheid

Voor onze planning is het belangrijk dat je op regelmatige basis beschikbaar bent op vaste momenten in de week. Dit is nodig om de hoogstaande kwaliteit van Get A Wash te kunnen garanderen aan onze klanten.

Wassen & zo veel meer

Als washer was je niet alleen de wagens van de klant, je doet alles om de wagens volgens de specificaties van de klant picture perfect te maken. Dit kan ook het bestickeren van wagens zijn, ...

Meer dan een studentenjob

Als je washer wordt bij Get A Wash, word je lid van een cool team bestaande uit 140 mensen met dezelfde passie als jou: AUTO'S.

FAQ

Zit je nog met vragen? Neem hier alvast een kijkje tussen de antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Get A Wash is een jong bedrijf dat studenten aanbiedt als flexibele carwasher bij vooral autogarages en verhuurbedrijven.

Get Driven en Get A Wash zijn uiteraard twee verschillende bedrijven met verschillende aangeboden diensten. Get A Wash is een zeer actieve studentenjob tijdens de kantooruren waar een rijbewijs B verplicht is. Bij Get Driven is 2 jaar rijbewijs B verplicht en kunnen de uren van de opdrachten zeer verschillen.

Uiteraard zijn meisjes zeker welkom bij Get A Wash. Momenteel zitten 3 meisjes in de poule van 140 washers.

Get A Wash is momenteel enkel voor studenten, ook flexijob is hier niet mogelijk.

Er staat geen limiet op het aantal uur per week. Uiteraard geldt wel de regel van de 475 studentenuren per jaar

Het uurtarief bij Get A Wash is 14,42 euro per uur. Hierbij komt nog een verplaatsingvergoeding naar de klant van 0,2 euro/km bovenop.

Onboarding events

Ben je helemaal overtuigd geraakt van Get A Wash? Ontdek dan hieronder wanneer het eerstvolgende ontmoetingsmoment valt. Stuur ons dan een mailtje met jouw CV en motivatie naar hello@getawash.be. Hopelijk tot snel!

Contact

Zou je je graag kandidaat stellen om washer te worden of heb je nog vragen? Contacteer ons dan via het onderstaande formulier.

  • 0473/79.13.59

  • hello@getawash.be